Daily Timetable

The school day follows these timings. It is important to be on time to lessons.

Monday - Friday

Period

Session Length

8:40 - 8:45 First Bell 5 minutes
8:45 - 9:00 Registration 15 minutes
9:00 - 10:05 1 65 minutes
10:05 - 11:10 2 65 minutes
11:10 - 11:25 Break 15 minutes
11:25 - 12:30 3 65 minutes
12:30 - 13:20 4a Year 7, 9 and 11 lunch 50 minutes
13:20 - 14:10 4b Year 8 and 10 lunch 50 minutes
14:10 - 15:10 5 60 minutes
We are currently looking at our school day. If we decide to make any changes to the times, we will let you know!